jueves, 29 de abril de 2010

JORNADA DÍA 29

Hoy jueves hemos recibido la visita de los alumnos del C. Sto.Domingo y del I.E.S Consuelo Aranda.

30 comentarios:

  1. marc serrano cuisinier29 de abril de 2010, 2:42

    aquest mati hem fet una visita molt interesant per a poder orientarnos cap al mon laboral , a sigut una experiencia molt positiva ja que ens han explicat detalladament els cursos de formacio que podem fer en aquest centre.

    ResponderEliminar
  2. Carlos Rodrigañez Penades29 de abril de 2010, 2:45

    Me ha parecido muy buena y interesante la visita de hoy a este centro porque nos han explicado todas las puertas al mundo laboral desde los ciclos formativos de informática, administración y electrónica. Esta visita me ha ayudado a saber que tenemos un centro muy bien dotado cerca de mi localidad que me puede ayudar mucho en mi futuro laboral.

    ResponderEliminar
  3. Ruben Martin serradell29 de abril de 2010, 2:45

    La visita de hui a l´institut m´ha paregut molt interessant ja que, ens han informat sobre els tres tipus de families professionals a nivell de cicles formatius que s´estudien a aquest centre, a més de les eixides que tenen aquestes dins del camp laboral. Així ja podem tenir una idea sobre el que volem fer el pròxim any ja siga un cicle formatiu, que estem ben informats, o siga un batxiller que a este centre també ho podem fer. Aleshores ja podem tindre una idea per a nosaltres i per als nostres pares sobre el que fer el pròxim any. Finalment direm que també hem vist les instal·lacions i ens han agradat molt.

    ResponderEliminar
  4. ana pasamar y vero vanaclocha29 de abril de 2010, 2:46

    Hola que tal? som ana y vero i direm que aquesta visita ens a paregut molt interessant ja que nosaltres no sabiem el que voliem fer..
    però ara ens han informat i ja tenim les coses mes clares i totes les possibilitats que tenim..

    i direm que el centre esta molt mel


    Ana Pasamar.
    Vero vanaclocha.

    ResponderEliminar
  5. Ismael Peris Caballero29 de abril de 2010, 2:46

    La visita m´ha paregut molt bona, ja que ens ensenyen eixides al món laboral, a més de l´acadèmic, ja que ens infomen bé sobre els temes dels cicles formatius i que també es pot accedir al cicle formatiu superior o a la universitat, encara que no agafes el batxiller. També m´han agradat molt les instal·lacions, ja que són molt completes.

    Ismael Peris Caballero.

    ResponderEliminar
  6. carlos rey caldés29 de abril de 2010, 2:47

    M´ha agradat molt perquè no sabia com anava tot això dels cicles i pense que és una bona eixida per a la teua vida a el mon laboral, tambe podem dir per altra vanda, que respecte a la crisi que hi ha al mon social té molt bona eixida per un treball agradable i poder sostindre en la vida social a la teua familia. Per a finalitzar direm que tambe és agradable tindre als peus pares contents per el q has arribat a ser en el blog dels estudis.

    ResponderEliminar
  7. Angel Penalva Aznar/Moises Aparico Bellver29 de abril de 2010, 2:49

    aquuesta visita ens pareiixx molt be ya q serviix x a guiarnos x al nostre futur. ens han informant de les seguens rames q podem elegir cuuan acavem la e.s.o ens ha serviit cm ha referencia x aariivar a una meta al nstree futur. tambe cal afegir q les istalacions daquues institut estan ben cualifikades x ha recivir una bona eduucacio i agafar una formacio adecua x als les nstres profesiions.

    ResponderEliminar
  8. NÚRIA ARTERO GARCIA29 de abril de 2010, 2:49

    primerament diré que em acudit a aquest intstitut per poder observar i informarnos, d'aquestes instalacions i els cicles formatius. Seguiré comentant aquestes instalacions. puc dir per el que he pogut observar que aquestes, estan bastant completes i que no caris de res respecte a les necessitats dels alumnes.Un altre punt a destacar son els professors que hem pogut coneixer.Aquestos no cap dubte que han tractat amb gent jove com nosaltres i que obtenen una facilitat i un vocabulari amb la qual cosa ens apleguen més facilment.El més important que són els cicles formatius, pareixen bastant importants a lhora de treball, el que em sembla bastant important per a destacar.Finalment acabaré dient que aquest institut per el que ens han contat i entre altres coses, pot ser un bon lloc per a formar-se en un futur.

    NÚRIIA ARTERO GARCIA.

    ResponderEliminar
  9. Esta visita ens a agradat molt perque ens an informat molt detalladament els diferents cicles formatius que podem fer en este centre les instalacions estan molt be i gracies a estos cicles ens podem intregrr millor en el abit de trevall i tambe tenir la opcio de completar els estudies fent una carrera MOLTES GRCIES

    ResponderEliminar
  10. manolo lopez caldes29 de abril de 2010, 2:52

    El dia 29-4-10 he hecho una visita al consuelo aranda de Alberique para orientarnos de informatica, electronica y administrativo... y saber donde tenemos que ir en un futuro.

    ResponderEliminar
  11. vicent alvarez martos29 de abril de 2010, 2:53

    La jornada de portes obertes de huy m`ha paregut molt interesans ja q no sabia molt be com anaven totes aquestes taxes dels cicles informatius.
    En un altre punt dire que aquestos cicles no son cap dels cicles que vax a fer jo perque el que vullc fer es mecanica.
    sols tinc que dir que GRACIES PER AQUESTA VISTA GUIADA I ASTA LA PROXIMA.

    ResponderEliminar
  12. Carlos Sarria Marti29 de abril de 2010, 3:22

    Me parece que la ayuda que nos an prestado hoy los profesores de este centro va a sernos de mucha ayuda en el futuro para poder encontrar una bocacion para el dia de mañana puesto que la oferta de trabajo hoy en dia esta muy limitada

    ResponderEliminar
  13. carles dominguez martinez29 de abril de 2010, 3:24

    Ma paregut interensant perque pots coneixer moltes coses per a fer el grau mitja.Te orienta per al teu futur.

    ResponderEliminar
  14. alvaro mompo garrido29 de abril de 2010, 3:24

    hoy hemos visitado nuestras istalacines para poder orientarnos hacia el mundo laboral para el dia de mañana.Nos a parecido muy interesante ya que lo han explicado muy bien y nos podemos decantar por una cosa.gracias por vuetra atencion.

    ResponderEliminar
  15. renan vinicius , fco.javier sarria. PQPI 229 de abril de 2010, 3:24

    ma peregut molt interesant pero creguem que eligirem el cicle mitja de elèctronica.i cuant el acabem farem el superior de elèctronica.Mos aparegut tot molt interesant.que vos aa paregut el meu circuit de les dos llumenetes????

    ResponderEliminar
  16. Enn Aquest dia 29.4.10 a estat molt bé la visita, perque em feet que persones de altres col·legis pugen acudir así per fer alguns cicles, i per tindre mes informació per a que tingeen un futur,com fer cicles de admisnitratiu, ciclés de electronica etc...
    es un bon lloc per formarse, esta molt bé pòoder tindré un gimnás, la cafeteria i mes clases que en alguns col·legis o instituut no pooden tiindree.. així que así finalisa la meua opinío.

    ResponderEliminar
  17. ps si si ste mati magradat mes k res perque x lo menos no em donat clase k son aburrides jaja!

    ResponderEliminar
  18. juan galbis moreno29 de abril de 2010, 3:26

    Ha estat be la visita de altres instituts, i en les clases que em tingut ui ens hem ensenyat un poc mes, mes que res a sigut un gicotet repas de lo que es fa al grau mitja i ma agradat prou lo que es fa al grau mitja de electronica i electricitat.

    ResponderEliminar
  19. Joan fernandez fuentes29 de abril de 2010, 3:26

    Buenos dias para todos los profesores/a y alumnos/a hoy dia 29 de abril se cierra la jornanda de puertas para ciclos de instituto Consuelo Aranda .
    Nos han enseñado lo inportante que seria hacer un ciclo medio de :
    -Electronica.
    -Administrativo.
    -Informatica.
    Los profesores del centro tenian unas actividades para divertirnos y enseñarnos algo de las raman mencionadas buenos me despido con un saludo para todos .

    ResponderEliminar
  20. Pau Tudela Aparicio29 de abril de 2010, 3:26

    la jornada de hu dia 29 m'ha paregut molt benefica per als nostres coneiximents a nivell academic i laboral,perque ens an explicat detingudament cada un dels móduls que hi han en aquest centre i aixi poder accedir a ells i finalment tindre un bon treball o si preferises pots seguir estudiant.

    ResponderEliminar
  21. aquest mati m`ha agradat molt perqué hem coneixcut el institut de alberic i mos ho han pasat bé han perdut clase pero el mal que me pareix esque esta vesprada tenim que donar clase!!!

    ResponderEliminar
  22. Guillem Grimaltos29 de abril de 2010, 3:53

    Hem comensat la visita amb una presentació en powerpoint en la qual ens explicaven, els cicles formatius i els móduls que els componen, després ens han fet una explicació molt interessant.
    Hem seguit la visita visitant les instal.lacions i fent algunes practiques amb elss ordinadors.
    En general les instal.lacions están en molt bon estat,si no anara a fer un baxiller m'agradaría estudiar en aquest institut.
    M'ha paregut un molt bon centre

    ResponderEliminar
  23. Gloria Ramos i Ana Noguera29 de abril de 2010, 3:53

    Bon dia! hui dia 29 d'abril hem vingut al institut ies consuelo aranda d'Alberic per informarnos dels cicles formatius,ens ha agradat molt la visita ja que ens han informat del diferents dipus de cicles formatius que hi ha en aquest centre de tal forma que ens ha quedat tot clar per a saber què fer l'any que bé ja siga batxiller o cicle formatiu !

    Uns besets
    Gloria i Ana (L) :)

    ResponderEliminar
  24. Pruden Herrera Moltó29 de abril de 2010, 3:54

    Primerament hem de dir, que la visita de hui ha sigut molt interessant i educativa, els mestres han estan molt presents en l'explicació i hem participat de forma mutua.
    A més a més, hem d'afegir que aquestes xarrrades deurien repetir- se més a menut perquè fan que veiem de forma més clara el nostre futur i ens proporciona informació adicional.
    Finalment, en la nostra opinió afegirem que ens pareix un centre d'estudis amb molt bona presentació i perfectament al nostre abast.
    Gràcies! :)

    ResponderEliminar
  25. Borja Pedrazas Soro29 de abril de 2010, 3:54

    Crec que aquesta jornada no m´ ha servit de molt, ja que jo ja tinc decidit que vull fer batxillerat.
    També he de dir que aquest centre m´ ha agradat molt perque està molt nou i té unes instal.lacions esportives molt completes.
    En resum diré que m´ha agradat la visita al Consuelo Aranda.

    ResponderEliminar
  26. Sara Machí Belvis29 de abril de 2010, 3:55

    Aquesta jornada ha sigut molt infotmativa.Hem pogut observar els diferent tipus de cicles formatius del centre Consuelo Aranda.No obstant encara que jo vull fer batxillerat crec que ha sigut molt interesant la visita guada al institut Consuelo Aranda per als que i vullguen fer cicles formatius.

    ResponderEliminar
  27. Jesus Tebar Acevedo29 de abril de 2010, 3:55

    m´ha paregut molt interesant perquè no tenia a priori interés d´estudiar ningun cicle formatiu,però al fer aquesta visita m´ha paregut molt interesant el centre de cicles formatius d´Alberic,per tant tinc més clar el meu futur gràcies a les persones que m´han orientat en aquest dia 29 d´abril.

    ResponderEliminar
  28. Salva Piris López29 de abril de 2010, 3:55

    Avui dia 29/4/10, hem fet una visita didàctica i en certa part pràctica que ens ha resultat molt adequada per a la nostra edad i moment de la nostra vida.
    Primerament hem vist una presentació amb la explicació de cada cicle formatiu.
    Seguidament hem vist cada Cicle formatiu (administratiu, electrònica i informàtica) i ens han dit quina seria la part pràtica i la part teòrica e cada moment.
    Per últim diré que ha sigut una visita molt profitosa i que ens ha ajudat a vore l'estudi d'una altra manera.

    ResponderEliminar
  29. Mireia Marco Martorell29 de abril de 2010, 3:56

    Avui, hem realitzat la visita a l'institut Consuelo Aranda, és a dir, el del meu poble.Aquest dia ha estat programat per a fer-nos unes xarrades dels tres cicles formatius que es realitzen a aquest centre: administratiu, electrònica i informàtica, i a més alguns companys de la meua classe han aclarit les seues preferències, que fins hui no ho tenien massa clar. Per una altra banda, també, hem vist les instal·laciones d'aquest centre, perquè una xicoteta quantitat de la meua classe assistirem a classes de batxillerat.

    Finalment, direm que ha sigut una visita molt interessant.

    ResponderEliminar
  30. Edu Cifre Sanchez29 de abril de 2010, 3:59

    hui dia 29 d´abril hem visitat els cicles informa tius d´Alberic,on ens han orientat cap al any que ve.
    jo tinc pensat fer el batxiller ja que després tindria mes branques mirant cap a l´Universitat en les ACTIVITATS FISICO ESPORTIVES.

    ResponderEliminar