miércoles, 28 de abril de 2010

JORNADA DÍA 28

Hoy miércoles hemos recibido la visita de los alumnos del C. Hernández y del I.E.S Consuelo Aranda.

19 comentarios:

  1. yasmine garcia navarro28 de abril de 2010, 2:45

    el centre esta molt be organitzat, les classes estan molt be ordenades.Es una bona eixida per poder accedir al mon laboral.

    ResponderEliminar
  2. La visita ha estat molt be per k este insti esta molt guay y si hi haguera de cuina vindria asi sense pensaro

    ResponderEliminar
  3. __(*)__ A Y M A N __(*)__28 de abril de 2010, 2:49

    me ha sorprendido mucho la visita porque he aprendido muchas cosas que no sabia sobre estos ciclos sobretodo el de administracion y decir que los professores son muy amables y que el centro esta muy reparado y como nos han dicho se centran mucho en la parte practica que es lo que mas me gusta

    ResponderEliminar
  4. marta santandreu cantero28 de abril de 2010, 2:51

    hoy dia 28 de abril hemos venido al institito ies consuelo aranda y nos han informado de los ciclos formativos. me ha gustado como nos han informado y los consejos que nos han dado, nos han hecho entender que estamos aqui por voluntad y que debemos esforzarnos y trabajar al maximo. muchas gracias!

    ResponderEliminar
  5. PAULA ESPÍ POVEDA28 de abril de 2010, 2:52

    Les instal.lacions m'han agradat perquè estan molt organitzades, en tot moment ens han donat molta informació que ens ajudarà a decidir el nostre futur. El millor és el sistema que utilitzen; quan ja estàs suficientment format aniràs a una empresa a posar en pràctica tot el que has aprés.

    ResponderEliminar
  6. Hoy yo me esperaba que serían muy dificiles los ciclos formativos pero la verdad es que no, porque hay que ponerle ganas para tener un mejor futuro..

    ResponderEliminar
  7. carla miravalls martinez28 de abril de 2010, 2:55

    m'agradat molt la visita, aunque no tinga masa clar aon vag a estudiar ens an informat millor del que yo pensava, ens an tractat de maravilla i al explicarnos totes les opsions que tinguem al vindre a estudiar asi, tinc mes ganes d'estudiar. gracies.

    ResponderEliminar
  8. alejandro molla barreras28 de abril de 2010, 2:56

    La visita me ha parecido muy informativa e interesante ya que nos han informado muy bien de las posibilidades que tenemos cuando terminemos la E.S.O. de seguir estudiando un ciclo formativo y las ventajas que tiene de poder salir al mundo laboral o poder seguir estudiando mas tarde. aLeJandRoO*

    ResponderEliminar
  9. mº teresa cuenca samsoli28 de abril de 2010, 2:57

    Ui la visita al ies consuelo aranda m'ha agradat molt xqe m'han informat molt be del cicles formatius que hi puc fer i ens han tractat molt be.

    ResponderEliminar
  10. andrea santandreu cantero28 de abril de 2010, 3:00

    me ha gustado como nos han informado de los ciclos formativos que hay en este instituto .

    ResponderEliminar
  11. __(*)__ A Y M A N __(*)__28 de abril de 2010, 3:17

    esta muy bien porke lo digo yo

    ResponderEliminar
  12. M´ha agradat molt el institut aunque no he tingut la sort de haverlo vist tot ya que estaven en clase,el centre ens ha explicat i ens ha donat informació molt útil per a accedir a les seues especialitats. Si decidira al fi anar a un cicle formatiu segurament vindria açi,però encara no o tinc molt clar,este centre a fet que tinga les idees algo mes clares per aixo buic donar-li lesgracies.

    ResponderEliminar
  13. hui dia 28 de abril estem en este institut que ens estan informant dels moduls que hi han i la veritat m'agradat molt de la manera que ens han informat.Tame pense que els moduls es una eixida perfecta.I a mes que estudies el que tagrada el mes problabe que tinges una feina asegura.AIDA CARRASCO*

    ResponderEliminar
  14. el centre esta molt be. es gran i espaios i les aules son molt grans.
    les clases estan ben organisades.
    es un bon lloc per a estudia cicles formatius o batxillerat.
    els mestres estan preparats i saben atendre els alumnes.
    magradat la visita. a sigut divertida per que ens han fet jocs en els ordinador etc.. i ens han tratat molt be.
    es bon lloc per a estudiar.
    desde el C.Hernandez Xosue

    ResponderEliminar
  15. DAVID ANDRES CASTRO (USB)28 de abril de 2010, 3:22

    es un institut molt complet, en el qual aquestos Cicles estan molt be formats, me pareix que les persones que ixen en els estudis de preparacio en aquest institut, ixen molt be preparats tant per al moment en el que isquen com per a este futur incert que esn espera

    ResponderEliminar
  16. me ha sido muy util venir a este instituto para informarme de los ciclos disponibles que ofrece el instituto ,los profesores te ayudan en lo que necesites o no entiedas.
    esta muy bien este instituto

    ResponderEliminar
  17. María Fogués Carbonell28 de abril de 2010, 3:25

    A sido una visita muy interesante y entretenida. Pienso que toda esta información és muy importante para la decisión que devamos tomar para el dia de mañana. Esta todo muy bien organizado y la atención a sido muy positiva.

    ResponderEliminar
  18. Me a gustado el centro.Creo ke eeste centro te puede dar una buena oportunitat para una buena salida al mundo laboral.

    ResponderEliminar
  19. alex ferrer anaya28 de abril de 2010, 3:29

    La visita al instituto consuelo aranda me a gustado mucho porqe nos han orientado tanto en la educacion como en el mundo laboral y asi asegurarnos un futuro prometedor , ademas el trato qe han tenido los profesores qe nos han informado a mi y a mis compañeros ha sido muy agradable .. gracias

    ResponderEliminar